Waarom een bedrijf dat mij inhuurt, niet betaalt voor het succes van mijn andere bedrijf – terwijl ik aanblijf als ceo van mijn bedrijf.

Deel Post

Dit is een automatisch gegenereerde Nederlandse vertaling van de oorspronkelijke Engelse post. Voor het beste begrip lees de Engelse versie.

Het is begrijpelijk dat het inhurende bedrijf zich zorgen maakt over het betalen voor het succes van mijn andere bedrijf terwijl ik dat bedrijf aanhoud en CEO blijf. Er zijn echter verschillende redenen waarom dit voor het inlenende bedrijf geen punt van zorg zou moeten zijn.

Eerst, het is belangrijk op te merken dat mijn rol en verantwoordelijkheden bij het inhurende bedrijf los staan van mijn rol en verantwoordelijkheden bij mijn andere bedrijf. Ik zal mij volledig inzetten voor het succes van het inhurende bedrijf en geen belangenconflicten toestaan.

Tweede, mijn ervaring en vaardigheden als succesvolle CEO van mijn andere bedrijf zullen waardevolle inzichten en expertise opleveren voor het inhurende bedrijf. Ik kan een uniek perspectief en kennis van best practices inbrengen die het succes van het inhurende bedrijf kunnen bevorderen.

Derde, door mij toe te staan mijn andere bedrijf te behouden en door te gaan als CEO, kan het inhurende bedrijf profiteren van mijn expertise en leiderschapsvaardigheden zonder de kosten te maken die gepaard gaan met het inhuren van een fulltime CEO.

Tot slotis het ook belangrijk op te merken dat het inhuurbedrijf niet betaalt voor het succes van mijn andere bedrijf. Het inhuurbedrijf betaalt voor mijn tijd en expertise als leider en mijn vermogen om hun succes te bevorderen…. Het succes van mijn andere bedrijf is het resultaat van mijn eigen harde werk en expertise en mag niet worden beschouwd als een kostenpost voor het inlenende bedrijf.

Tot slotals ik mijn andere bedrijf behoud en doorga als CEO, moet geen zorg zijn voor het inhurende bedrijf. Mijn inzet voor elk bedrijf, mijn ervaring en vaardigheden als succesvolle CEO, en de waarde die ik meebreng aan de tafel zullen ruimschoots opwegen tegen eventuele bezwaren.

Mijn belofte:

  • Mijn rol en verantwoordelijkheden bij het inhuurbedrijf staan los van mijn rol en verantwoordelijkheden bij mijn andere bedrijf. Ik zal mij volledig inzetten voor het succes van het inhurende bedrijf en geen belangenconflicten toestaan.
  • Mijn ervaring en vaardigheden als succesvolle CEO van mijn andere bedrijf zullen waardevolle inzichten en expertise opleveren voor het inhurende bedrijf. Ik kan een uniek perspectief en kennis van best practices inbrengen die het succes van het inhurende bedrijf kunnen bevorderen.
  • Als ik mijn andere bedrijf behoud en doorga als CEO, kan het inhurende bedrijf profiteren van mijn expertise en leiderschapsvaardigheden zonder de kosten te maken die gepaard gaan met het inhuren van bijvoorbeeld een fulltime CEO.
  • Het inhurende bedrijf betaalt niet voor het succes van mijn andere bedrijf, maar voor mijn tijd en deskundigheid als leider en mijn vermogen om hun succes te bevorderen.
  • Het succes van mijn andere bedrijf is het resultaat van mijn eigen harde werk en expertise en mag niet worden beschouwd als een kostenpost voor het inlenende bedrijf.
  • Ik ben bereid een niet-concurrentiebeding te ondertekenen, om ervoor te zorgen dat mijn andere bedrijf niet concurreert met het inhurende bedrijf.
  • Ik ben bereid tot regelmatige controles en prestatie-evaluaties om ervoor te zorgen dat mijn inzet voor het inlenende bedrijf duidelijk is en dat de zorgen van het inlenende bedrijf tijdig worden aangepakt.

Mijn bedrijven

Bezoek Bulletproof Methodology

Play Video

bezoek innervoice.IO

Play Video

bezoek Bulletproof Ventures

Rules of engagements
Contact info

© PY.KE 2024 ALL RIGHTS RESERVED – BULLETPROOFVENTURES

Select item

Selecteer item