Waarom ik een familie business voor mijn vijf kinderen bouw

Deel Post

Dit is een automatisch gegenereerde Nederlandse vertaling van de oorspronkelijke Engelse post. Voor het beste begrip lees de Engelse versie.

Als vader van vijf kinderen begrijp ik hoe belangrijk het is om een familie-erfenis op te bouwen die toekomstige generaties ten goede komt. Dus Pyke besloot dat het tijd was om prioriteit te geven aan zijn gezin en een verandering door te voeren. Hij verkocht zijn bedrijven, en terwijl de meeste mensen in zijn positie met pensioen zouden zijn gegaan en van de vruchten van hun arbeid zouden hebben genoten, voelde Pyke een sterk verlangen om terug te geven en een verschil te maken in de wereld. Hij begon een bedrijf met een missie om mensen, en vooral kinderen, te helpen hun onzekerheden te overwinnen en hun volledige potentieel te bereiken. Dit is een nevenproject dat de rest van zijn werkzame leven zal duren en omvat het bieden van kennisdeling en het creëren van de juiste morele en werkethiek binnen zijn 5 jonge kinderen. Deze filantropische missie zit diep ingebakken in onze bedrijfscultuur en vormt de kern van alles wat we doen. Wij geloven dat door anderen te helpen, we een betere wereld kunnen creëren voor toekomstige generaties, en daarom zijn we toegewijd om de beste in ons vakgebied te zijn en de best mogelijke service aan onze klanten te bieden.

Daarom maakt mijn bedrijf deel uit van die erfenis en is het een belangrijk aspect van mijn leven en de toekomst van mijn gezin. Het is echter niet mijn enige focus. Ik wil mijn vaardigheden en ervaring ook gebruiken om een positieve impact te hebben in het bedrijfsleven en in mijn gemeenschap.

Door soms (interim) leidinggevende of managementfuncties op me te nemen, verbeter ik niet alleen mijn eigen leven, maar ook dat van mijn familie en de mensen om me heen. Ik geloof dat door deel uit te maken van een groter bedrijf en bij te dragen aan het succes ervan, ik niet alleen mijn eigen nalatenschap opbouw, maar ook die van het inhurende bedrijf.

Ik ben ervan overtuigd dat mijn ervaring, vaardigheden en kennis als succesvolle CEO van mijn eigen bedrijf waardevolle inzichten en expertise zullen brengen aan elk bedrijf. Ik kan een uniek perspectief en kennis van best practices inbrengen die het succes van elk inhuurbedrijf kunnen bevorderen. Dit komt niet alleen op korte termijn, maar ook op lange termijn ten goede aan dat bedrijf.

Ik begrijp dat sommigen zich zorgen maken over mijn eigen bedrijf, maar ik kan u verzekeren dat ik mij volledig inzet voor het succes van het inhurende bedrijf en geen belangenconflicten zal toestaan. Mijn doel is om een blijvende impact te hebben en een nalatenschap op te bouwen waar mijn familie en de gemeenschap nog generaties lang van kunnen profiteren.

Ik ben enthousiast over elke nieuwe kans om mijn vaardigheden en ervaring in te brengen bij grotere bedrijven en bij te dragen aan het succes ervan.

Mijn bedrijven

Bezoek Bulletproof Methodology

Play Video

bezoek innervoice.IO

Play Video

bezoek Bulletproof Ventures

Rules of engagements
Contact info

© PY.KE 2024 ALL RIGHTS RESERVED – BULLETPROOFVENTURES

Select item

Selecteer item