Waarom ik niet de voorkeur geef aan een positie in een advisory board of raad van bestuur – maar in plaats daarvan kies voor een interimfunctie – terwijl ik mijn CEO-rol bij mijn eigen bedrijf behoud.

Deel Post

Dit is een automatisch gegenereerde Nederlandse vertaling van de oorspronkelijke Engelse post. Voor het beste begrip lees de Engelse versie.

Als ervaren ondernemer zou men kunnen denken dat het uiteindelijke doel is om fulltime een eigen bedrijf te runnen en de touwtjes in handen te hebben. Dit is echter niet altijd het geval. Sommige ondernemers, zoals ik, willen voor andere bedrijven werken omdat ze dan
nieuwe uitdagingen en mogelijkheden
om te leren. Dit kan bijzonder aantrekkelijk zijn voor degenen die al lange tijd hun eigen bedrijf runnen en op zoek zijn naar een verandering.

Een interimfunctie bij een bedrijf biedt de kans om in een andere omgeving te werken, omringd door andere mensen, processen en benaderingen. Deze blootstelling kan van onschatbare waarde zijn voor een ondernemer die zijn vaardigheden wil uitbreiden, nieuwe perspectieven wil opdoen en frisse ideeën wil meenemen naar zijn eigen bedrijf.

Bovendien stelt een interimfunctie een ondernemer in staat direct invloed uit te oefenen binnen een onderneming, terwijl een
een adviserende of toezichthoudende functie slechts een meer passieve rol biedt.
. Door nauw samen te werken met het team, kan een interim executive hands-on ondersteuning bieden en zijn expertise ter tafel brengen.

Concluderend, een interim executive functie is – voor mij – een waardevolle ervaring voor mij als ervaren ondernemer. Het biedt me nog meer mogelijkheden om te leren, te groeien en een tastbare impact te hebben, terwijl ik mijn eigen CEO-positie bij mijn eigen bedrijf behoud. Dit is een win-winsituatie voor zowel mij als ondernemer als het bedrijf waarvoor ik werk.

Mijn bedrijven

Bezoek Bulletproof Methodology

Play Video

bezoek innervoice.IO

Play Video

bezoek Bulletproof Ventures

Rules of engagements
Contact info

© PY.KE 2024 ALL RIGHTS RESERVED – BULLETPROOFVENTURES

Select item

Selecteer item